2011. augusztus 31., szerda

Versenyfutás

Jelentem, túl vagyok a tárgyfelvétel második lépcsőjén. A tanulság: érdemes előtte megnézni a meghirdetett kurzusokat, érdeklődni a gyakvezek után, és az időpontoknak megfelelően átépíteni az órarended, ahogy tőled telik. Ha két előadás ütközik percre pontosan... na, ezt hívják szopásnak. Azt viszont mázlinak, hogy csúszott kurzusokkal, mindennel együtt mindössze egy ütközésem van. A speckollokért valósággal gyilkolnunk kell egymást...
Nincs más hátra, mint megnézni, milyen meghirdetett tesi és nyelvi kurzusok vannak csütörtök reggelre kiírva, mivel addig teljesen be vagyok táblázva. Ami biztos: holnap reggeli (1-jén) nagyon korán kell kelnem. Talán lefeküdni sincs értelme, hiszen imádnivaló módon hajnali hatra hirdették meg a szabadon választható tárgyak felvételét.
Jelen pillanatban ez egy teljesíthető félévnek tűnik akkor is, ha 41 kredit van a számlámon már most, és remélhetőleg lesz is még a szabadon választhatókból. Két ingyen tárgyal szemezek még, amikről jó lenne nem lecsúszni, ez pedig csak úgy valósítható meg, ha nem követem el a múlt félévi hibát, és nem alszom el a tárgyfelvételt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése