2010. június 30., szerda

Palacsinta :)

Sejtettem, hogy nem lesz mindenkinek megfelelő az időpont, de, hogy csak négyen legyünk ott, azért nem gondoltam volna... Na, de nem is ezen volt a lényeg. ketten kimentünk busszal, ketten kocsival, az utca végén vártak minket, mikor kiértünk, aztán együtt mentünk be. 

Igazság szerint nem lepett meg, hogy, mikor bent leültünk, a tanár fia (osztálytársunk volt) rögtön Nifgtwisht indított a hifin :) Örültem neki, mivel mégiscsak az időközben kedvencemmé kinőtt együttesről van szó, de az meglepett, hogy nem a legzúzósabb számaikat rakta be. Persze egy idő után előkerült a metál legjava is, ami megintcsak nem volt ellenemre, bár a tanárnak már nem tetszett annyira :) Közben persze lecsúszott egypár palacsinta, meg kibeszéltünk az érettségitől  kezdve a forma 1-en át a foci vb-ig mindent. Összességében jó volt, még jobb lett volna, ha nem ragad le a szemem, mert alig négy órát tudtam aludni előtte, ha reggel van időm inni még egy erősebb kávét, vagy, vagy esetleg, ha anyum nem ver fel hajnal hétkor (tízre kellett mennem, erre már hét előtt a szobámban járkált).

Előtte nap meg délután kint voltunk anyummal a háznál, végiglátogattuk a rokonságot, a busz tíz körül ért be.  Előtte héten újságolta, hogy az öccse kitakarított, ahhoz képest a darázsfészkek még mindig megvannak a teraszon, és vagy fél vödör szemetet hordtunk ki a konyhából...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése