2011. május 14., szombat

Kimaradás

A blogger utóbbi napokban bizonytalan működése miatt nem sikerült közzé tenni egy bejegyzést egy gyakorlatilag katasztrofális napról, de talán jobb is, ha nem marad nyoma a napnak, mikor is elbuktam egy megajánlott jegyet, hasra vágódtam a főút közepén, és a többi, és a többi.
Ennek viszont nyoma kell, hogy maradjon: a szorgalmi időszak utolsó napja, főleg utolsó estéje. Vegyünk egy informatikust, és két elmebeteg biológust, akik az informatikust leitatják, majd kirángatják a bioszos buliba a borfesztiválon keresztül. Az eredmény: magas fogyasztás, egy áttáncolt éjszaka, egy évek óta tartó, sikertelenül, most végre sikeresen betört csuka, és izomláz minden elképzelhető helyen.
Az előzmények: shoppingtúra 5 liter energiaitallal, meg egy zakkant lakótárssal, sörözés, meg mozizás a másikkal, a következmény: ma shoppingtúra az előzővel, és ingyen kaja a hipermarketben.
Azt hiszem, azt mondani sem kell, hogy mivel a buli helyszíne 8 km-re volt a kolitól, az első reggeli járattal jöttünk, de, mivel az a vártnál fél órával később indult, a hajnali hidegben egy szál vékony felsőben indultunk neki, és gyalogoltunk vagy 5 km-t, amíg a busz be nem ért minket. Talán az sem meglepő, hogy dél után keltem, mivel 6-kor kerültem ágyba...
Ami még talán említésre méltó: meglett a gyakorlatom az egyik legrettegettebb tárgyamból, és nyolc helyett csak hat vizsgám lesz. Ez egyel több, mint tavaly, de ha feltesszük, hogy elsőre meglesz minden, akár június közepére végezhetek. Már csak annyi kéne, hogy maradhasson egyben a lakásunk, mert így, ahogy összeraktak minket, most nagyon jól megvagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése