2012. február 7., kedd

Na jó, most...

Most kezdek anyázni, mivel:

"Tisztelt Felhasználó!

Az ETR kurzusfórum nem szűnik meg, de fontolja meg, hogy érdemes-e az ETR kurzusfórumot használnia. Néhány funkció összehasonlításképpen:
  • A CS-ben beállítható, hogy automatikus üzenet jöjjön, ha új bejegyzés van a fórumban. Az ETR-ben minden esetben meg kell nézni magában a kurzusfórumban, hogy írt-e valaki.
  • A CS-ben lehetőség van adott levélre választ írni (Válaszolok). Egy adott levélre az összes válaszok így szűrhetők is. Az ETR-ben az üzenetek időbeli sorrendben vannak, semmilyen válogatási vagy szűrési lehetőség nincs.
  • A kurzus oktatójának moderátori szerepe van a kurzusszíntérben. ETR-ben a levéláradatot nem lehet moderálni még az oktatónak sem.
  • A CS fórumhoz akár file feltöltési lehetőséget is adhatunk, ami nincs az ETR-ben.
Oktatási Igazgatóság"

Konkrétan az, hogy nem képesek konkrétan dönteni. Ha egyszer nem akarnak kurzusfórumot, szüntessék meg (ahogy ezt a félév elején közölték is ,hogy meg fogják), és tegyék át az egész izét CS-re, minket, mezei usereket meg hagyjanak békén. Tavaly egész félévben azt lehetett hallani, hogy még a tárgyfelvétel is átköltözik, most meg... Kérem tisztelettel, szíveskedjenek már dönteni abban az elbaszott irodában! Most tényleg egész félévben (vagy amíg le nem méltóztatnak venni) ezt nézegessem? Mert, ha felnézek kurzusfóumra, rohadtul nem arra vagyok kíváncsi, mennyivel jobb meg f@szább a CS, hanem arra, hogy mit ír az oktató! aaarrrggghhh...!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése