2010. október 20., szerda

Zh előtt...

Túl vaggyok a mai három előadáson, na meg az ezekkel járó három kávén. Most épp progalapra kéne tanulnom, de hát, amit meg lehetett tanulni, azt tudom- parancsokat, mit hol hova, hogyan, innét csak a feladaton múlik a dolog. na meg, hogy rájövök-e, mikor mit kell csinálni. Azt hiszem, 5-10 pontot kell itt összeszednem, hogy mehessek vizsgázni, de jobb lenne, ha minél tőbb lenne ez, mivel később anál kevésbé kell majd tepernem.
Most tanulás helyett itt ülök a konyvtárban, bámulok ki az ablakon, és remélem, hogy fél órán belül elmúlik a fejfájásom.
Amúgy marha jó, hogy mindig utólag értesülök róla, mi történik itt, holott szinte minden nap bejárok ide, csak épp lusta vagyok elolvasni a kiplakátolt cuccokat. Nem, mintha esélyem lenne egyáltalán bejutni, hacsak pár órán belül nem lesz megvalósítható, hogy lehet egy ember egyszerre két helyen - mivel az egyik előadás épp a progalap zh-m alatt lesz (ha csak sima gyakorlat lenne, akkor sem lenne megvalósítható a dolog, mivel katalógusos, max akkor, ha szerzek igazolást). A legközelebbi alkalmam (ha egyáltalán lesz, bár miért ne lenne, ez a város egész más világ, mint ahonnét jöttem) jövő félévben lesz, nem sokkal vizsgaidőszak előtt, akor majd jobban fogok figyelni.
Nem bánnám, ha már túl lennék a zh-n. Tanulni úgy sem tudok többet rá, programozni nem mondom, hogy tudok, de sík hülye sem vagyok hozzá, az agyam meg már félig a fizikára van állva - ha ma este túl leszek a h-n, minimum az első 10, talán az első 20 kérdést még ma át kéne néznem (azokat még nagyjából tudom is, csak ismétlés lenne nagyrészt), így holnapra csak 30 maradna, + 15 tétel. Ez még mindig kevesebb, mint érettségikor, mikor is előtte nap úgy keltem fel, hogy holnapra tudnom kéne még 60 tételt, szóval megvalósíthatónak is tűnik a dolog. Lehet, hogy holnap éjjel nem fogok aludni, és délig csak a koffein fogja tartani bennem a lelket, és az se fog érdekelni, ha utána egész hazáig alszok (ami majdnem 8 óra lesz buszon), csak a buszra kéne majd feljutni - de, hát ha én egyszer megindulok, nincs, ami az utamba állna :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése