2011. március 19., szombat

Egy három helyen

Pillanatnyilag három emberre jutó helyet foglalhatok el: három nagy és kis szekrény, hat polc, egy nagy, és egy kis asztal, + 3 ágy. Ennek a 2/3-ával élek is, a harmadik szekrénypárt felajánlottam lakótársaknak, akik ki is használták, és egy ággyal nagyobb hely szabadult fel. A polcokat és asztalokat mind befoglaltam.
Ez így szépen és jól hangzik, de nem lesz mindig így, mivel viszont kb 2 havonta járok haza, gyakorlatilag tehát itt lakok, ennélfogva elég sok holmit tartok itt. A kérdés: hogy férnék el mindenből egyen?
A szekrényem így is zsúfolt, bár azt próbáltam nem nagyon szétpakolni, hogy ne nagyon szokjam meg azt a kényelmet. A másikban levő csukák talán elférnének az ágy alatt, akárcsak a tucatszámra vett energiaitalok, a könyvek, füzetek pedig a polcon. A táskáim közül amiket nem használok, berakhatnám a bőröndbe, így felszabadulna rögtön két polc, és ha az egyiken rendet raknék, azzal is sok helyet megspórolhatnék. Hogy a nyomtatót hova tenném, az már másik gond, mivel egy fél asztalon semmiképp nem férne el a laptoppal együtt. Ha a polc felszabadul a táskáktól, talán oda száműzném, vagy kiharcolnám, hogy befoglalhassam az egész nagy asztalt.
A két nagyszekrény lenne a legnagyobb gond. Igaz, a ruhákat megoldanám, legfeljebb kicsit (sokkal) sűrűbben lennének a vállfák, és több minden lenne rajtuk (a felső polc kell a kolis cuccoknak), de az aljában levő hegyeket már nehezebben tüntetném el. A legtöbb doboz kell egy darabig a garancia miatt, és akkor még nem is volt szó a laptoptáskáról, reklámszatyorhalmokról, edényekről, amiket nem használok, és nem férnek el a konyhában... szóval igen, az már gond lenne. Talán azokat száműzhetném egy nagyobb dobozban a szekrény tetejére. Végül is nagy zsúfoltság árán, de megvalósítható.
Így viszont, hogy 3 helyet foglalhatok be mindenből, sokkal kényelmesebb, kisebb a zsúfoltság, és kevesebb gond van vele :) Ráadásul végre megkaptam, amiért ebbe a koliba jöttem: magánéletet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése