2012. március 1., csütörtök

ZH előtt, ZH után

Nem tudom, hány kötelező programot kell írnom. Nem tudom, hány zh-m lesz, és lassan már azt sem tudom, hány tárgyam van összesen. Nem tudom, mikor milyen nyelven programozok, sőt, néha már azt is keverem, milyen gyakorlatom van épp. De vannak dolgok, amikről talán jobb is, ha nem tudok :P
Azt sajnos tudom, hogy a jövő hetem sem lesz zh mentes, ráadásul a legjobb fajtából, Assemblyből kapunk majd, de azt is, hogy az eheti zh-im jobban sikerültek, mint amire számítottam, és azt is, hogy most először nem látom esélytelennek a megajánlott jegyet műmatból. A gyakorlatvezetőm nemcsak megoldható példákat ad, hanem úgy is javítja, hogy ne csesszen ki velünk. Legalábbis eddig úgy tűnik. Most egyszerűen nem viszem túlzásba a tanulást, van másfél órám megnézegetni a példatárat, meg megjegyezni - amit már nagyjából megjegyeztem egy három órás előadás, meg egy kétórás gyakorlat alatt -, hogy mikor mi minek a függvénye, mikor mit mivel helyettesítek, szóval már csak át kell nézni.
Aztán go_ps_zero, rendbe rakom magam, hajat mosok, felpakolom a felnőtteknek való gumimacikat, és nem tudom, hogy megyek holnap reggel korcsolyázni a ma este után - szerintem sehogy :P De, ahogy magamat ismerem, úgyis találok rá módot, hogy ne kelljen kihagynom, és megoldom, hogy összekaparjam magam annyira, hogy végig is tudjam csinálni az órát  ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése